Skocz do zawartości

  • Wszystkich serdecznie zapraszamy na nasz kanał TS3 pod adresem ts3.firefall.pl kanał: Firefall

Witamy na forum FireFall.pl!
Zarejestruj się albo zaloguj aby uzyskać pełny dostęp do wszystkich funkcji forum.


Zdjęcie

Patch v1.7.1962


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1
Drake84pl

Drake84pl
  • Tytuł: Oficer [WaR]
  • Grupa: PR
  • Inne: Mod, [ WaR ]
  • Postów: 2912
  • Reputacja: 871
  • Wiek: 33
  • Rejestracja: 22 maj 2012
  • IGN:
    Drake84pl
  • Armia:
    [ WaR ]
  • Battleframe:
    Firecat
Niewielki patch (97.3 MB Steam) z poprawkami do aktualizacji 1.7

szczegóły w rozwinięciu ...

Naprawione błędy

Otwarty świat

Devils Tusk
  • W zadaniu ARES Dropship Down powinien pojawiać się już pilot.
  • Poprawiono ogólną stabilność wydarzenia związanego z ewakuacją w Devils Tusk.
  • Zadanie ARES Where There's Smoke nie powinno się już w kółko resetować.
  • Kim Armitage w The Nest nie powinna się już ruszać z miejsca.
  • Haikili nie powinno się już restartować.
  • Przedmioty do zadania ARES Fallen Star powinny się już pojawiać.
  • NPCe od zadań ARES w Crossroads nie powinni już dawać tych samych zadań.
  • Przedmioty potrzebne do wykonania misji w Kaimuki SIN Relay nie powinny pojawiać się już w obiektach.
Kosmetyki i przedmioty użytkowe
  • MGV z Onmidyne-M Fleet Beacon nie są już niezniszczalne.
Instancje i PvP

TDM
  • Przycisk do zmiany BFa nie powinien się już wyświetlać jeżeli gracz zginął na końcu rozgrywki.
Homecoming
  • Poprawiono ogólną stabilność misji kampanii Homecoming.
Baneclaw
  • Epicka skrzynka z bronią nie powinna już mieć szansy na wydanie zepsutej broni.
Różne
  • Gracze wyrzuceni z drużyny nie powinni już widzieć czatu drużynowego.
  • Przycisk PvP loadout w garażu nie jest już dostępny jako że ta funkcjonalność nie jest jeszcze gotowa.

źródło: http://forums.firefa...7-1962.8510722/

Kliknij tutaj, żeby zobaczyć wpis

#2
Barabarella

Barabarella
  • Tytuł: Starszy Technik
  • Grupa: Użytkownicy
  • Inne: [ WaR ]
  • Postów: 145
  • Reputacja: 46
  • Rejestracja: 25 wrz 2014
  • Battleframe:
    Mammoth

Wersja nie steamowa waży zaledwie 1 709,99MB :)



#3
Tesaja

Tesaja
  • Tytuł: Starszy Technik
  • Grupa: Użytkownicy
  • Inne: [ WaR ]
  • Postów: 136
  • Reputacja: 67
  • Rejestracja: 30 lip 2014
  • IGN:
    Tesaja
  • Battleframe:
    Dragonfly

Podobno electron nie może już wszystkich ocalić po czasie na dodzie, a gdy się chce odpalić bane, to ładuje ludzi w różnych miejscach i nie da się dołączyć. Powtarzam tylko to, co pisali na zonie. 

Mi tylko zniknęły itemy tc do pvp, do tej pory za każdym razem na początku meczu musiałam je ręcznie zakładać, a teraz ich w ogóle nie mam i biegam z samym hkm'em i bronią  :thumbdown:


Użytkownik Tesaja edytował ten post 06 maj 2016 - 10:31


#4
Wladziu

Wladziu
  • Tytuł: Rekrut
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 37
  • Reputacja: 0
  • Wiek: 26
  • Rejestracja: 02 sie 2014
  • IGN:
    AtomowyWalec
  • Armia:
    TOKRA
  • Battleframe:
    Dragonfly

Warto zwrócić uwagę na słowa "nie powinno". Bardzo mnie to cieszy, że coś naprawiają tylko szkoda, że sami nie są pewni swoich napraw ;/ 



#5
jarrro

jarrro
  • Tytuł: Technik
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 70
  • Reputacja: 91
  • Rejestracja: 27 cze 2015
  • IGN:
    jarrro
  • Armia:
    WHC
  • Battleframe:
    Firecat

Podobno electron nie może już wszystkich ocalić po czasie na dodzie, a gdy się chce odpalić bane, to ładuje ludzi w różnych miejscach i nie da się dołączyć. Powtarzam tylko to, co pisali na zonie. 

Mi tylko zniknęły itemy tc do pvp, do tej pory za każdym razem na początku meczu musiałam je ręcznie zakładać, a teraz ich w ogóle nie mam i biegam z samym hkm'em i bronią  :thumbdown:

Mi tak zrobili z Kotem ... i teraz muszę grać na pvp Asaultem :D 



#6
Rysiu22

Rysiu22
  • Tytuł: Rekrut
  • Grupa: Rekruci
  • Postów: 10
  • Reputacja: 3
  • Wiek: 100
  • Rejestracja: 18 paź 2015
  • IGN:
    Rysiu22
  • Armia:
    GROM
  • Battleframe:
    Rhino

Mi tylko zniknęły itemy tc do pvp, do tej pory za każdym razem na początku meczu musiałam je ręcznie zakładać, a teraz ich w ogóle nie mam i biegam z samym hkm'em i bronią  :thumbdown:

 

Mi na PvP nic nie zginęło, działa zmiana broni i umiejętności. Na PvE secondary weapon można zmieniać bo nie ma wymagań levelowych, resztę idzie tylko zdjąć.
Tylko nie mam pojęcia dlaczego Red5 to wprowadziło w poprzednim pathu skoro nie gotowe?
 

Wersja nie steamowa waży zaledwie 1 709,99MB :)

 

Zauważyłem że tak się dzieje jak zmieniasz pliki gry np. *.lua (poza Addons). Widocznie Launcher szaleje że mu się pliki nie zgadzają.
 



#7
QunterS

QunterS
  • Tytuł: Newbie
  • Grupa: Rekruci
  • Postów: 8
  • Reputacja: 0
  • Rejestracja: 28 sty 2016
  • Battleframe:
    Electron

ooo,nowy patch,trzba giere na nowo sciagnac i go obcykac :)



#8
Bawelnianooki

Bawelnianooki
  • Tytuł: Rekrut
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 40
  • Reputacja: 3
  • Rejestracja: 22 paź 2014
  • IGN:
    kubos1997
  • Armia:
    [ WaR ]
  • Battleframe:
    Raptor
@QunterS A ty czasem nie zaspałeś, tak z rok?




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych